Buitenschoolse Opvang


De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind(eren) kunnen gebruikmaken Leidsterdag 104van de voor- en naschoolse opvang en Studie dagen. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij de hele dag geopend! Als uw kind(eren) alleen gebruik maakt van naschoolse opvang kan deze tijdens vakanties vanaf 08.00 uur bij ons terecht.

Ook kan uw kind bij ons terecht voor alleen opvang tijdens vakanties.

Om 08.15 uur brengen wij de kinderen die gebruikmaken van de voorschoolse opvang naar school. Na schooltijd halen wij ze op van school. Aangekomen op de groep krijgen alle kinderen wat lekkers te eten, en volgt de Leidsterdag 020gelegenheid te vertellen wat ze die dag op school hebben meegemaakt. Na het groepsgesprek mogen die kinderen zelfstandig spelen of deelnemen aan een groepsactiviteit. Om 17.00 uur gaan de kinderen warm eten. De kinderen die geen warm eten krijgen dan kleine snack.

Indien u gebruik wilt maken van de warm eten service bij de BSO dient u uw kind hier tijd voor aan te melden. Wij werken met een aanmeld systeem, daar niet alle ouders gebruik maken van deze service.

Bij Oliver staat de behoefte van het kind centraal. De leidsters zorgen voor een goed evenwicht tussen rust en leuk activiteiten aanbod. In de vakanties is er meer tijd voor grotere activiteiten zoals bepaalde themas, sportdag, uitjes, en kookworkshops. De kinderen mogen ook mee denken.

Wat kun je zoal doen op de opvang?

Computeren
Knutselen
DanslesLeidsterdag 018Kook workshops
Buitenspelen
Lezen
Spelletjes spelen
Er is een bouwhoek en een poppenhoek
Klim en klauter speelkooi
Bioscoop
Huiswerk hoek
Relax ruimte